CautareCautare avansata

Promotii

Producatori
Pedaleaza pentru viata ta!

Email Imprimare PDF

O jumatate de ora pe bicicleta  reduce riscul aparitiei cancerului cu 34%, acesta este rezultatul unui raport publicat in British Journal of Cancer.  Studiul, in care au fost implicate peste 40.000 de persoane cu varsta cuprinsa intre 45 si 79 ani, a demonstrat ca exista o corespondenta clara intre orele petrecute pe bicicleta si riscul de a ne imbolnavi de cancer.

In cadrul studiului au fost folosite raspunsurile persoanelor care aveau minim 7 ani de istoric medical clar inregistrat si raspunsurile a 3.700 e persoane bolnave de cancer pentru a face aceasta asociere. In plus a fost demonstrat ca pe langa faptul ca se reduce incidenta cazuilor de cancer persoanele care pedaleaza zilnic au 33% mai multe sanse sa supravietuiasca daca se imbolnavesc. Cercetatorii afirma ca este absolut clar ca o activitate fizica intensa, cum este ciclismul, prelungeste viata .

Adaugati rezultatele acestui studiu celorlalte beneficii ale ciclismului -micsoararea presiunii arteriale, reducerea stresului,  un sistem cardiovascular sanatos – si aveti inca un motiv sa va urcati pe bicicleta.

 

Informatii

             Marimea unei biciclete depinde de scopul pentru care va cumparati bicicleta. Dupa cum se stie, exista mai multe moduri de a merge pe bicicleta, mai multe tipuri de utilizari. Forma bicicletei, calitatea diferitelor componente si nu in ultimul rand marimea sa – toate sunt functie de scop.

Read more

Produse

parteneri